Yumurta ne kadar süre pişirilmeli?

Yumurta ne kadar süre pişirilmeli?

Yumurta ne kadar süre pişirilmeli?

23 Mart 2016 13:47 Star Gazete

Protein deposu yumurta, toplam 10 dakika ocakta kalmalı ve kaynamaya başladıktan sonra ocağın altı kısılmalı…

leer el articulo completo »
Pişmiş yumurtadaki yeşil-gri halkaya dikkat!

Pişmiş yumurtadaki yeşil-gri halkaya dikkat!

23 Mart 2016 15:45 Posta Sağlık

Yumurtayı pişirirken süreyi iyi ayarlayın. Yumurta sarısının etrafında oluşan yeşil-gri halka, besin değerini düşürüyor Beslenme literatüründe bahsi geçen 'kaliteli protein' birebir yumurtanın kendisidir. Kolesterol içeriğinin kalp hastalıklarına neden gösterilemeyeceği bilimsel deneylerle kanıtlanmış, yumurta aklanmıştır. Yumurta yeme iznimiz…

leer el articulo completo »
Съдържанието, публикувано на този сайт е собственост на МЕЙЛ.БГ ЕАД (ЕИК: 175219991).

Разрешено е публикуване на елементи (фрагменти от текст, изображения, картинки, документи и др.), до колкото това не причинява вреди на МЕЙЛ.БГ ЕАД или неговите партньори и/или техни услуги. При използване на елементи от сайта, следва те да бъдат използвани в контекст, който идентифицира radar.bg (и респективно МЕЙЛ.БГ ЕАД) като източник и задължително предоставя линк към съдържанието в radar.bg. Начинът на отваряне на линка не следва да въвежда потребителя в заблуждение по отношение на МЕЙЛ.БГ ЕАД и/или неговите партньори и техните услуги, да не го ограничава във фреймове или да го обвързва по друг начин с чужд на МЕЙЛ.БГ ЕАД и/или неговите партньори интерфейс.

За друго използване на съдържанието, което не е изрично упоменато в този текст или Общите Условия за ползване на услугите на МЕЙЛ.БГ ЕАД, следва да бъде получено изрично писмено съгласие от законен представител на МЕЙЛ.БГ ЕАД.
Затвори