KPSS 2020/8 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihlerinde son gün ne zaman?

resimsiz

KPSS 2020/8 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihlerinde son gün ne zaman?

21 Haziran 2020 17:55 sozcu.com.tr sozcu.com.tr

ÖSYM kapsamında Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercih başvuruları devam ediyor. Sözleşmeli personel tercih başvurusunda bulunacak adaylar için son güne girildi. Adaylar tercih başvurularını 22 Haziran 2020 saat 23.59’a kadar yapabilecek. Sözleşmeli personel alımı tercih kılavuzunu ve detayları yazımızdan takip edebilirsiniz… KPSS-2020/8…

leer el articulo completo »
Съдържанието, публикувано на този сайт е собственост на МЕЙЛ.БГ ЕАД (ЕИК: 175219991).

Разрешено е публикуване на елементи (фрагменти от текст, изображения, картинки, документи и др.), до колкото това не причинява вреди на МЕЙЛ.БГ ЕАД или неговите партньори и/или техни услуги. При използване на елементи от сайта, следва те да бъдат използвани в контекст, който идентифицира radar.bg (и респективно МЕЙЛ.БГ ЕАД) като източник и задължително предоставя линк към съдържанието в radar.bg. Начинът на отваряне на линка не следва да въвежда потребителя в заблуждение по отношение на МЕЙЛ.БГ ЕАД и/или неговите партньори и техните услуги, да не го ограничава във фреймове или да го обвързва по друг начин с чужд на МЕЙЛ.БГ ЕАД и/или неговите партньори интерфейс.

За друго използване на съдържанието, което не е изрично упоменато в този текст или Общите Условия за ползване на услугите на МЕЙЛ.БГ ЕАД, следва да бъде получено изрично писмено съгласие от законен представител на МЕЙЛ.БГ ЕАД.
Затвори