Kurban etinden zarar görmeyin!

resimsiz

Kurban etinden zarar görmeyin!

30 Temmuz 2020 13:01 haberturk.com haberturk.com

Kurban Bayramı'nda kurban eti konusunda dikkat edilmesi gerekenler var. Bunların en önemlisi, et kesildikten sonra "rigormortis" yani "ölüm katılığı" gerçekleştiği için ilk 24 saat daha zor pişip daha zor sindirilmesi. Uzmanlar en sağlıklı et tüketiminin kesimden sonra 24 saat beklemek olduğunu söylüyor. Habertürk'ten Ceyda Erenoğlu'nun haberi…

leer el articulo completo »
Съдържанието, публикувано на този сайт е собственост на МЕЙЛ.БГ ЕАД (ЕИК: 175219991).

Разрешено е публикуване на елементи (фрагменти от текст, изображения, картинки, документи и др.), до колкото това не причинява вреди на МЕЙЛ.БГ ЕАД или неговите партньори и/или техни услуги. При използване на елементи от сайта, следва те да бъдат използвани в контекст, който идентифицира radar.bg (и респективно МЕЙЛ.БГ ЕАД) като източник и задължително предоставя линк към съдържанието в radar.bg. Начинът на отваряне на линка не следва да въвежда потребителя в заблуждение по отношение на МЕЙЛ.БГ ЕАД и/или неговите партньори и техните услуги, да не го ограничава във фреймове или да го обвързва по друг начин с чужд на МЕЙЛ.БГ ЕАД и/или неговите партньори интерфейс.

За друго използване на съдържанието, което не е изрично упоменато в този текст или Общите Условия за ползване на услугите на МЕЙЛ.БГ ЕАД, следва да бъде получено изрично писмено съгласие от законен представител на МЕЙЛ.БГ ЕАД.
Затвори