Güveçte et pişirmenin püf noktaları

resimsiz

Güveçte et pişirmenin püf noktaları

13 Ocak 2021 15:12 haberturk.com haberturk.com

Lezzetli bir et yemeği için en önemli detay etin nasıl pişirildiğidir. Bir eti haşlama, kavurma, ızgara, buğulama gibi pek çok şekilde pişirebilirsiniz ancak güveçte pişirdiğiniz etin tadı hepsinden farklı olur. Toprağa şekil verilmesiyle elde edilen kaplara güveç dendiğini herkes biliyor. Güveç et, ülkemizde farklı şekillerde çok fazla şehirde…

leer el articulo completo »
Съдържанието, публикувано на този сайт е собственост на МЕЙЛ.БГ ЕАД (ЕИК: 175219991).

Разрешено е публикуване на елементи (фрагменти от текст, изображения, картинки, документи и др.), до колкото това не причинява вреди на МЕЙЛ.БГ ЕАД или неговите партньори и/или техни услуги. При използване на елементи от сайта, следва те да бъдат използвани в контекст, който идентифицира radar.bg (и респективно МЕЙЛ.БГ ЕАД) като източник и задължително предоставя линк към съдържанието в radar.bg. Начинът на отваряне на линка не следва да въвежда потребителя в заблуждение по отношение на МЕЙЛ.БГ ЕАД и/или неговите партньори и техните услуги, да не го ограничава във фреймове или да го обвързва по друг начин с чужд на МЕЙЛ.БГ ЕАД и/или неговите партньори интерфейс.

За друго използване на съдържанието, което не е изрично упоменато в този текст или Общите Условия за ползване на услугите на МЕЙЛ.БГ ЕАД, следва да бъде получено изрично писмено съгласие от законен представител на МЕЙЛ.БГ ЕАД.
Затвори